Om NOPP

NOPP – Norsk opplysningsproduksjon er et medieselskap med jobber med tekst- og medieproduksjon, foredrag, opptredener og rådgivning innen medier og kommunikasjon. Eirik Bergesen er heltidsansatt og daglig leder i NOPP.

NOPP skriver og produserer satiresiden Opplysningskontoret.org. Eirik har vært tekstredaktør for «Anne-Kat» på TVNorge, skrevet tekster for tv-serien «Storbynatt» med Bård og Harald på NRK1, tv-serien «Riksforsamlinga» på NRK1, teaterstykket «Kjære landsmenn» med Herborg Kråkevik på Det norske teateret og radioprogammet Hallo i Uken på NRK P2.

Eirik underholdt som Opplysningskontoret for 500 ordførere og rådmenn på KS sine Kommunedager 2011. Han har vært konferansier for Kommunikasjonsforeningens Høstseminar 2011 (video) og skal være konferansier for Frivilligheten Norges Topplederkonferansen 2012 og DIFIs Klarspråkkonferansen 2012. Han er hyppig brukt som foredragsholder og har snakket for bl.a. Norad, Burson-Marsteller, Nordic Techpolitics (video), Performance Day, Forbrukerrådet og Den norske atlanterhavskomitéen. Han har også skrevet en rekke artikler om politikk og satire (mediearkiv på bloggen hans).

Selskapet er organisert som et ansvarlig selskap (ANS) som eies og drives av Eirik Bergesen, Dag Wollebæk og Andreas Brekke. NOPP ble stiftet 15. juli 2010.

NOPP har en fast samarbeidsavtale med regissør Neil Dowling og hans selskap Contended Films for å kunne tilby helhetlige medieproduksjoner. Neil har regissert spillefilmen «Sarang hey» og var nominert til British Music Awards 2011 for Røyksopp-musikkvideoen «Senior Living». Neil er ire som for tiden bor i Norge. Mer om han her.

NOPPs motto er: ”Fremfor alt ingen Respekt for Autoriteter, Traditioner eller nogen som helst i Himelen eller paa Jorden, ikke engang for noget i Helvede” (Ragnvald Blix, redaktør i Simplicissimus, 1905).
_____________________________________________________________

Eirik Bergesen er daglig leder og heltidsansatt i NOPP. Eirik jobber nå på heltid som skribent innen avis/tidsskrift, tv, film, teater og i bokform. Han har aspirantkurset og 10 års erfaring fra Utenriksdepartementet (1999-2009). Har jobbet ved EU-delegasjonen i Brüssel og ambassaden i Washington, DC og som informasjonsrådgiver for utenrikministerens sekretariat. Jobbet i 2009-10 i kommunikasjonsselskapet Burson-Marsteller med fagansvar for internasjonale relasjoner.

Mer om Eirik.

Dag Wollebæk jobber som forsker ved Institutt for samfunnsforskning. Han har skrevet doktorgradsavhandling, fire bøker og en rekke artikler om frivillig sektor. Har jobbet som rådgiver for Røde Kors og andre organisasjoner og bedrifter.

Mer om Dag.

Andreas Brekke er utdannet designer/illustratør og jobber for tiden som lærer i medie-, kommunikasjon- og designfag. Han jobbet ti år som grafisk designer i VG. Har frilanset for en rekke publikasjoner og byråer og illustrert tre bøker.

Mer om Andreas.

______________________________________________________________

NOPP – Norsk opplysningsproduksjon
Bernt Knudsensv. 62
0152 Oslo
+47 – 98 09 88 29

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s